7.8 C
New York
E mërkurë, 22 Mars, 2023

Buy now

Kuvendi për nëntë muaj për paga e mëditje shpenzoi mbi 4.6 milionë euro

Sekretari i Kuvendit të Kosovës, Ismet Krasniqi, ka thënë se shpenzimet e Kuvendit për nëntëmujorin e këtij vitin kapin shifrën e mbi 5 milionë euro ose 55 për qind të buxhetit të përgjithshëm.

Në Komisionin për Buxhet, Punë dhe Transfere, Krasniqi tha se për paga dhe shtesa janë shpenzuar 67 për qind e buxhetit ose më shumë se 4.6 milionë euro.

“Shpenzimet për nëntëmujorin e vitit 2022 për katër programet e lartcekura janë: 5.409.389,92 €, ose 55.92% e buxhetit vjetor dhe atë si vijon: Paga dhe shtesa shuma prej 4,677,839€ ose 67.73% e buxhetit vjetor; Mallra dhe shërbime 589,662.25€ ose 32.45 e buxhetit vjetor; Shpenzime komunale 130,898.19€ ose 65.45% e buxhetit vjetor; Subvencionet dhe transferet 9,780.44 ose 13.97% e buxhetit vjetor, dhe Shpenzimet kapitale 1,210€ ose 0.18% e buxhetit vjetor.

“Aktualisht jemi ne pritje të raportit të Komisionit të pranimit për projektin Krijimi i Qendrës së të Dhënave me një pagesë rreth 150,000€, ndërsa projekti i pajisjeve të sallës plenare do të deklarohet si kursim dhe se do te jete e nevojshme që të buxhetohet edhe në vitin e ardhshëm”.

<p>The post Kuvendi për nëntë muaj për paga e mëditje shpenzoi mbi 4.6 milionë euro first appeared on Gazeta Online Reporteri.net.</p>

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,742FollowersFollow
0SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

Latest Articles